Med Virelai -koncerten kender vi datoen i 2021

4. september 2021 0 Comments

Endelig! Efter længe at have håbet og ventet, har den danske band Virelai annonceret datoen for deres næste koncert, som vil blive afholdt i 2021. Den danske superstjerne og bandets frontfigur, Carsten Larsen, var meget glad for at kunne dele det glædelige nyhed.

Virelai er kendt for deres livlige live præsentationer, hvor deres energiske musik tilføjer deres sange et unikt element. Vi kan glæde os til en fyldt aften med fantastisk musik,der ikke alene vil løfte stemningen, men også få vores puls til at stige. Koncerten vil finde sted den 16. juli 2021 på Gunnebo Slott i Göteborg.

Carsten fortalte også glædeligt, at der vil blive udgivet endnu en single inden koncerten. “Ligegyldigt hvor vores rejse tager os hen, er det altid en magisk følelse at give vores fans et glimt af hvad der kommer”, sagde Carsten. Han har utilstrækkelig understreget vigtigheden af at nyde hvert øjeblik med fansene live på scenen – en følelse som vi alle går glip af i år.

Den 12. september 2021 er en dato som mange musikelskere har forsat på med længsel, for denne dato har Virelai valgt til at håve sin første koncert? efter næsten et års coronapause.

Bandet, med deres underspillede tekster og melankolsk-pop, samt Virelais søde og duland huskevise-sang det var blevet både stort og bredt anerkendte indenfor de danske grænser af æstetikere, alsidige fans og musikjournalister.

Efter en pladeudgivelse og intensiteten bag mange brændende udsolgte koncerter, blev de tvunget til at gribe pause igennem COVID-19.

Heldigvis vender Virelai nu pladset tilbage – den 12. september 2021 – med en koncert på Huset i Magstræde in København. Ubeskrivelig forventning fra de glade Virelai – fans godtses, da du derefter får chancen for at se deres snart berømte nummer “Stjerner” taget live. Dagen lover top-notch mad, kolde drinks, varme klapjakker, gode fester, go’ musik og episk stemning. Så tag gode venner med og bring stemningen op ved at synge alle anthems sammen!

Virezlais kommercielle succes bekræfter vejen mod kunstnerisk udtryk og den foreslår en verden af acustic/pop nydelse. Dette flammeblussende comeback bliver uundgåeligt energirig set fra enhver kropvinkel!

Hvis du troede, at det kun var i 2020, at vi skulle være klar til at nyde Virelais evigt euforiske musik, så tager du fejl: Virelai har netop offentliggjort datoen for deres koncert i 2021!

Efter et år med mange aflysninger og udskudte koncerter er det en glædelig nyhed, at vi inden længe endelig vil få muligheden for at opleve denne danske popduos velsignelser igen. Ikke blot det – Virelai har også lovet en helt ny oplevelse – et aktivt show!

Med stor glæde annoncerede den veletablerede popgruppe for nylig, at deres koncert i 2021 vil se hele Danmark ryste til tonerne af deres melodier. Koncerten, der løber af stablen den 5. juni 2021, skal være et anmelderroste forestillingsstykke med interaktive elementer som bølger af nat-lys optimalt forbundet med musikalske øjeblikke såvel som det massive lyddesign fra scenens sidescener.

Det er sjældent, at man ser et koncept som dette. Desværre måtte de alle rydde dansegulvet og gå i pause på grund af disse vanskelige tider, men nu lover de igen en fysisk og digital performance som ingen anden du har set før fra dem. Vi kan ikke vente på at høre om alt det store oplevelser, vi skal have! Markér Virelais 2021-show på dit kalender allerede nu!