Med Virelai -koncerten kender vi datoen i 2021

4. september 2021 0 Comments

Koncerten i 2021 i Singapore bliver den første live -musikkoncert nogensinde i Asien. Det er bestemt til at være vært for den berømte gruppe Virelai, som har opbygget en stor fanskare efter at have vundet tre millioner fans i hele Asien. Virelai -koncerten antages at være den største begivenhed af sin art i Asien og en af de største koncerter i verden med en forventet publikumsstørrelse på 100.000 mennesker.

Koncerten samler to af de mest populære musikere i Asien: Sia (Grammy-prisvindende sanger) og Adele (der for nylig udgav sit nye album “25”). Billetterne er overkommelige til kun $ 55 hver.

I 2021 vil der blive afholdt koncerter i alle større byer i verden. Billetterne sælges til en fast pris i en bestemt periode. Billetholderne har ret til at bruge enhver del af koncerten, de ønsker, for at få deres penge tilbage. Billetter sælges allerede for over 100 gange deres værdi på det sekundære marked, og denne tendens vil fortsætte.

Virelai -koncert er en succeshistorie, som alle kan forholde sig til: pladser udsolgt på få sekunder, enorme køer uden for spillestedet, hundredvis af mennesker venter tålmodigt med et smil på læben til et mirakel, der synes umuligt at ske – billetter sælges 100 gange deres værdi! Alt dette er muligt takket være Virelai Concerts Ltd, en enhed, der har ansvaret for at afvikle koncerter siden 2006, da det startede med kun 9 kunstnere, der udførte 2.

Skynd dig at booke et koncertsted

Når koncertdatoen nærmer sig, skal virksomheden forberede sig på det. Det kan bruge Virelai -software til at generere indhold, der kræves til dets begivenhedsfremme. Indholdet genereret af Virelai vil blive offentliggjort af virksomheden sammen med andre salgsfremmende aktiviteter.

Musik er et universelt sprog. Det er en gammel kunst uden grænser, og den kan nydes af alle, fra alle kulturer og aldre.

Musikkens fremtid ser lys ud, efterhånden som verden bliver mere forbundet, og folk kommer sammen for at nyde den sammen. Web 2.0 har givet en ny platform for kunstnere til at møde fans online for at dele deres musik med verden. Via internettet kan de distribuere deres musik gratis, hvilket gør dem til populære mærker natten over – ligesom YouTube har gjort musikere berømte natten over.

Derudover er der også onlinekoncerter, der giver muligheder for forskellige genrer af musikindustrien, der ønsker at møde berømte kunstnere eller topartister på en organiseret måde i stedet for at gå alene gennem gaderne eller konferencer om natten … Disse begivenheder har normalt et præstationsgebyr vedlagt, men ikke altid.

Verden er fuld af koncerter. Vi kan ikke forudsige, hvilken der vil være den mest populære. Derfor skal vi booke det bedste koncertsted for vores kunder.