Med Virelai koncert – mærk koncerten på din egen hud

4. september 2021 0 Comments

Hvad er der i vente? Hvad er der ikke i butikken? Hvordan virker det? Virelai bruger en kombination af AI og maskinlæring for at gøre det til en realitet. Det vil lytte til dig og vælge de mest relevante oplysninger fra dine ytringer. Det kan endda generere marketingindhold, for eksempel underholdningsmarkedsføring. Systemet er mere end bare et værktøj til at generere indhold – det er en interaktiv oplevelse, der giver dig mulighed for at mærke koncerten på din hud. Du kan komme helt tæt på musikken fra Virelai ved at blive intim med artisten selv, snarere end bare at lytte langt væk.

Koncerten, der har været lovet mig i lang tid. Koncerten, som jeg har set frem til hele mit liv, men jeg frygter, at den bliver for dyr.

Sørg for at læse introduktionsafsnittet på den følgende side om, hvordan dette en dag kunne være en realitet.

Når du går til en koncert, vil du gerne vide, om koncerterne er det værd. Du vil gerne vide, at du kan købe billetter på forhånd, eller at pladserne til enhver tid er tilgængelige alle steder.

Anvendelsessagen er, når du f.eks. Vil vide, om Virelai -koncert er det værd eller ej. Når dine venner taler om at købe billetter til koncerten, kan det være nyttigt, hvis du selv kan gøre noget ved dette. Skal jeg købe mine billetter på forhånd, eller skal jeg bare vente på dem? Skal jeg betale ekstra penge, bare fordi de var i stand til at give en oplevelse, der var meget bedre end andre koncerter?

Virelai Concert er en indholdsgenerator, der hjælper folk med at bestemme, hvor meget de skal bruge på deres koncertbillet, selv før de går ud og bruger deres.

En unik koncert kun i år

En unik koncert kun i år, Virelai -albummet har taget verden med storm.

I en tid, hvor popstjerner dagligt ændrer deres scenenavne, har de sidste par år været et vendepunkt for Virelai.

Virksomheden, der startede som audiovisuel underholdningsspecialist, er blevet en platform til distribution af levende musik. Men i år bliver anderledes, da den første digitale koncert vil blive afholdt på et af Europas mest prestigefyldte spillesteder – O2 -arenaen i London.

Rutinen ville altid være udfordrende, men bands, der har spillet sammen siden de var 10, har klaret det ved at holde fokus på det, der virkelig betyder noget: deres musik.

Som et digitalt bureau bliver vi ofte bedt om at skabe indhold til forskellige grupper af mennesker på tværs af markedet. Det er ofte svært at bekræfte, at vores kunder er tilfredse med det indhold, vi har skabt. Dette fører til mange forsinkelser i leveringen og spildt indsats.

Med Virelai koncert er fokus på at bringe kunderne tættere ved at give dem en oplevelse, de ikke havde før. Ved at bringe kunderne sammen ét sted, vil det give dem en mindeværdig oplevelse og bringe dem tættere på fremtidige interaktioner.